SSA NEWS: Stockalert beheer

woensdag 14 december 2022
Recent hebben wij op onze website een stock alert mogelijkheid toegevoegd.


Beste klant,

Recent hebben wij op onze website een stock alert mogelijkheid toegevoegd. Het doel hiervan is dat je als eerste op de hoogte bent als een product terug beschikbaar wordt, of als je nog een kans wil maken om eventueel laatst overgebleven stuks te bestellen. Je kan per artikel via de webshop of via de stockalert beheerpagina een alert instellen. De stockalert beheerpagina vind je als tabblad op je accountpagina. Van hieruit kan je ook alle opgeslagen stock alerts opvolgen.

STOCKALERT BEHEER

(enkel zichtbaar wanneer ingelogd)


Je kan twee verschillende triggers instellen en een voorraaddrempel.




VOORRAADDREMPEL

Voorraaddrempel is de voorraad die je instelt waar het systeem rekening mee moet houden. Je kan een voorraaddrempel instellen van 1 tot maximum 10.


ALERT WANNEER <

Door dit selectievakje aan te zetten geef je aan dat je wilt weten wanneer de voorraad van een artikel kleiner wordt dan het aangegeven aantal. Dit kan handig zijn als je nog een kans wilt maken om de laatste stuks te bestellen.




In dit voorbeeld geef je aan dat je op de hoogte wilt gesteld zijn als de beschikbare voorraad voor A017848 kleiner wordt dan 10.
Dit geef je de kans om de eventuele laatst overgebleven stuks nog snel aan te kopen.


ALERT WANNEER >=

Door dit selectievakje aan te zetten geef je aan dat je wilt weten wanneer de voorraad van een artikel groter of gelijk aan wordt dan het aangegeven aantal. Wanneer je dit vakje aan vinkt ben je als eerst op de hoogte wanneer er een artikel terug beschikbaar wordt.




In dit voorbeeld geef je aan dat je op de hoogte wilt gesteld zijn als de beschikbare voorraad voor A017848 groter of gelijk is aan 1.
Dit geeft je de kans om als eerste op de hoogte te zijn als een artikel terug beschikbaar wordt en eventueel direct aan te kopen.


Via de knop ‘TOEVOEGEN’ voeg je de alert toe aan jouw lijst van stock alerts. Vergeet ook zeker niet de lijst OP TE SLAAN van zodra je een alert toegevoegd hebt.
De email status geeft aan als je al dan niet een alert hebt gekregen voor dit artikel.
PENDING = email nog niet ontvangen
SEND = email ontvangen


Bedankt om te lezen.



- Team SSA

Laden
Laden